• Посилання скопійовано

У «Дії» з'явилося цифрове посвідчення «єДокумент»

«єДокумент» буде автоматично доступний для всіх користувачів «Дії», що оновили застосунок. Тож генерувати його самостійно не потрібно

У «Дії» з'явилося цифрове посвідчення «єДокумент»

Дія у своєму Телеграм-каналі навела інформацію щодо запуску  нового тимчасового документу на період воєнного часу.

Війна прийшла в наш дім зненацька. Багато українців мусили евакуюватися у більш безпечні регіони України, проте не всі взяли з собою необхідні документи. З міркувань безпеки держреєстри було відключено, відповідно цифровий паспорт чи водійське посвідчення в Дії не завжди під рукою.
 
Оновлення застосунку
Для того, аби єДокумент було видно у Дії слід оновити  застосунок.
єДокумент буде автоматично доступний для всіх користувачів Дії, що оновили застосунок. Тож генерувати його самостійно НЕ потрібно/
 
Яку інформацію містить єДокумент
– паспортні дані;
– РНОКПП (картка платника податків).
 
Де можна скористатися єДокументом
Такий цифровий документ можна показувати представникам поліції та бійцям територіальної оборони на блокпостах, щоб підтвердити особу.
***
 
Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»