• Посилання скопійовано

Зміни до НП(С)БО 1 та 2 – в дії з 3 серпня 2018 року! Набрав чинності наказ Мінфіну

3 серпня 2018 року опублікований та набрав чинності наказ Мінфіну №564, яким внесено зміни до НП(С)БО 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності» та НП(С)БО 2 «Консолідована фінансова звітність»

Зміни до НП(С)БО 1 та 2 – в дії з 3 серпня 2018 року! Набрав чинності наказ Мінфіну

Нагадаємо, що Мінфін наказом від 20.06.2018 р. №564 вніс зміни до НП(С)БО 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності» та НП(С)БО 2 «Консолідована фінансова звітність».

Зокрема, уточнено, що підприємства, які складають фінансову звітність та консолідовану фінансову звітність за НП(С)БО, складають проміжну фінансову звітність наростаючим підсумком з початку звітного року у складі Балансу та Звіту про фінансові результати. Отже, тепер й за НП(С)БО проміжною фінзвітністю є Баланс та Звіт про фінрезультат. А от форми Звіту про платежі на користь держави та Звіту про управління, які були у проекті, цим наказом не затверджені. Про все це ми розповідали тут.

У пятницю, 3 серпня 2018 року, цей наказ був опублікований в  «Офіційному віснику України»  №59. А отже саме з цієї дати, 3 серпня (дня його офіційного опублікування) він набрав чинності.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/П(С)БО і план рахунків

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «П(С)БО і план рахунків»