• Посилання скопійовано

Затверджено Методрекомендації з бухобліку спільної діяльності без створення юрособи

Наказ Мінфіну від 30.12.2011 р. №1873 «Про затвердження Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку спільної діяльності без створення юридичної особи»

Мінфін затвердив Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку спільної діяльності без створення юридичної особи, схвалені Методологічною радою з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України.

Ці Методрекомендації можуть застосовуватися підприємствами, організаціями та іншими юридичними особами усіх форм власності (крім бюджетних установ), які провадять спільну діяльність без створення юридичної особи при відображенні операцій зі спільної діяльності у бухобліку та розкритті відповідної інформації у фінзвітності.

Питання організації бухобліку спільної діяльності без створення юрособи розкриваються у договорі про спільну діяльність.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »