• Посилання скопійовано

Верховна Рада 8 червня розгляне зміни до Закону про бухоблік

Оприлюднено перелік законопроектів, які будуть розглянуті у ВРУ на тематичний день з питань податкової та митної політики 8 червня 2017 року

Верховна Рада 8 червня розгляне зміни до Закону про бухоблік

Як повідомили у Комітеті ВРУ з питань податкової та митної політики, 8 червня нардепи розглянуть, зокрема, такі законопроекти:

1) проект Закону про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо удосконалення деяких положень) (реєстр. № 4646 від 11.05.2016 р.), поданий Кабінетом Міністрів України. Докладніше про нього тут>>

 2) проект Закону про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (реєстр.№ 4646-1 від 19.05.2016 р.), поданий народними депутатами України  Продан О.П. та ін. 

3) проект Закону про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність (реєстр.№ 6016 від 03.02.2017 р.), поданий Кабінетом Міністрів України. Докладніше тут і тут.

4) проект Закону про аудиторську діяльність (реєстр.№ 2534 від 03.04.2015 р.), поданий народними депутатами України Кужель О.В., Галасюком В.В.   

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Комітет ВРУ з податкової та митної політики

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »