• Посилання скопійовано

Законопроекти про удосконалення бухобліку відправлено на доопрацювання

Нардепи відправили на доопрацювання законопроекти про внесення змін до Закону про бухоблік №4646 і №4646-1

Законопроекти про удосконалення бухобліку відправлено на доопрацювання

Як і планувалося, сьогодні, 8 червня, на вечірньому засіданні ВРУ нардепи розглянули:

- проект Закону про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо удосконалення деяких положень) (реєстр. № 4646 від 11.05.2016 р.), поданий Кабінетом Міністрів України. Докладніше про нього тут>>

- проект Закону про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (реєстр.№ 4646-1 від 19.05.2016 р.), поданий народними депутатами України  Продан О.П. та ін. 

За результатами голосування обидва законопроекти відправлено на доопрацювання.

"Зал не вдалося об’єднати навколо цих законопроектів, але те, що їх не було відхилено, — вже добре. Адже зауваження, які лунали від парламентаріїв, були слушними, і цей процес ще раз довів, що уряду потрібно працювати з депутатським корпусом.

Закликаю колег, представників виконавчої гілки влади, бухгалтерської професії долучитися до напруженої роботи над обома законопроектами з тим, щоб найближчим часом ми вийшли на єдину узгоджену редакцію і парламент зміг її ухвалити", - зазначила на сторінці Facebook Голова Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »