• Посилання скопійовано

МСФЗ-дооцінка фінінвестицій не впливає на фінансовий результат до оподаткування

На думку столичних податківців, дооцінка фінансових інвестицій, відображена в іншому сукупному прибутку, не включається до складу доходів від будь-якої діяльності і фінансових результатів до оподаткування, визначених у фінансовій звітності відповідно до МСФЗ

МСФЗ-дооцінка фінінвестицій не впливає на фінансовий результат до оподаткування

Такой вывод специалисты ГФСУ подкрепляют тем, что в строке "Финансовый результат до налогообложения (прибыль - строка 2290 или убыток - строка 2295) Отчета о финансовых результатах (Отчета о совокупном доходе) (форма № 2) учитывается лишь разница между признанными за отчетный период доходами и расходами, при этом прочий совокупный доход в эту строку не попадает.

Письмо ГУ ГФС в г. Киеве от 09.02.2016 г. № 2538/10/26-15-11-02-11.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»