• Посилання скопійовано

Уряд продовжив експериментальний проект щодо електронної ТТН

Уряд до кінця 2020 року продовжив експериментальний проєкт з впровадження електронної ТТН

Уряд продовжив експериментальний проект щодо електронної ТТН

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну постанову уряд ухвалив на засіданні 16 вересня.

Згідно з текстом пояснювальної записки, продовження проєкту з впровадження електронного документообігу електронної товарно-транспортної накладної зумовлене карантинними обмеженнями, які вплинули на строки реалізації проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, експериментальний проєкт із запровадження е-ТТН розпочався в Україні наприкінці грудня 2019 року.

Завданням проєкту є протестувати електронний документообіг е-ТТН з використанням єдиної компоненти за участю операторів електронного документообігу та учасників ринку вантажних перевезень автомобільним транспортом та стимулювати використання електронного документообігу у сфері вантажних перевезень автомобільним транспортом з метою цифровізації процесів у транспортній галузі.

Оформити е-ТТН можна через транспортний портал електронних послуг.

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»