• Посилання скопійовано

Підприємство віднесли до великих платників – до 15 листопада (включно) потрібно подати форму №1-ОПП

Податківці нагадали про граничні строки подання форми №1-ОПП у разі віднесення з наступного року підприємства до великих платників податків. А також розповіли, що буде у разі її неподання

Офіс великих платників – як єдиний в Україні спеціалізований контролюючий орган, що здійснює супроводження великих платників податків, з кадровим потенціалом та фахівцями, обізнаними з усіма тонкощами адміністрування великих підприємств, звертає увагу на те, що добігає завершення встановлений законодавством термін подання заяви за ф. №1-ОПП!

Нагадуємо, що великі платники, які обслуговуються в контролюючих органах за місцем реєстрації та включені до Реєстру ВПП на наступний рік, зобов’язані до 15 листопада поточного року подати заяву про взяття на облік до Офісу або його територіального управління за ф. №1-ОПП (норма розділу ІІІ Порядку формування Реєстру великих платників податків, затвердженого наказом Мінфіну 21.10.2015 р. №911).

На цей час до Офісу та його територіальних управлінь надійшла лише третина усіх заяв.

Щодо тих великих платників, які всупереч встановленим законодавством вимогам не подадуть заяву про взяття на облік за ф. №1-ОПП, Державною фіскальною службою України будуть винесені рішення про зміну основного місця обліку.

Тож, просимо усіх великих платників виконати свій обов’язок, встановлений Податковим кодексом України та своєчасно подати заяви про взяття на облік до Офісу великих платників.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»