• Посилання скопійовано

Розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів слід відкрити нові рахунки у Держказначействі

З 1.01.2020 року почне діяти новий План рахунків бухобліку в державному секторі. Тому слід всім розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів відкрити нові рахунки

Розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів слід відкрити нові рахунки у Держказначействі

Державна казначейська служба України інформує, що з метою своєчасного здійснення розрахунково–касового обслуговування у 2020 році, у зв’язку із запровадженням з 01.01.2020 р. нового Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженим наказом Мінфіну №1203, та на виконання вимог постанови НБУ  №162, необхідно терміново надати до Державної казначейської служби України (за місцем обслуговування) заяви про відкриття рахунків (додаток 6), заяви про закриття рахунків (додаток 11) Порядку №758.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»