• Посилання скопійовано

Як проводиться реєстрація товарно-транспортних накладних у нічний час

Перша квитанція щодо результатів автоматизованої перевірки ТТН, яка надійшла до ДФС у період з 23:00 до 0:00, надсилається суб’єкту господарювання на протязі перших двох годин наступного операційного дня

Як проводиться реєстрація товарно-транспортних накладних у нічний час

ДФСУ в індивідуальній податковій консультації від 18.01.2018 р. №227/6/99-99-12-01-02-02-15/ІПК зазначила, що операційний день для обробки товарно-транспортних накладних на переміщення спирту етилового/алкогольних напоїв (далі - ТТН) триває з 0:00 до 24:00.

Відповідно до п. 9 Порядку №557 автоматизована перевірка ТТН здійснюється у день надходження ТТН, якщо такий електронний документ надходить до 23:00 (за 1 годину до закінчення операційного дня). Якщо ТТН надходить з 23:00, вона обробляється наступного операційного дня.

За результатом автоматизованої перевірки ТТН формується перша квитанція, яка надсилається суб’єкту господарювання протягом двох годин з часу її отримання ДФС згідно з п. 11 Порядку №557.

Перша квитанція щодо результатів автоматизованої перевірки ТТН, яка надійшла до ДФС у період з 23:00 до 0:00, надсилається суб’єкту господарювання на протязі перших двох годин наступного операційного дня.

***

Читайте також:

Первинні документи: новації 2018 року.

Наявність ТТН не завжди доводить дійсність господарської операції.

ТТН як первинний документ - консультують податківці.

Електронна ТТН на переміщення спирту

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»