• Посилання скопійовано

Подання Звіту про суми податкових пільг неприбутковими організаціями

Лист ДПСУ від 17.05.2012 р. №8432/6/15-1216 «Щодо подання Звіту про пільги неприбутковими організаціями»

ДПСУ відповіла на запит щодо подання Звіту про суми податкових пільг.

При цьому податкова зазначає, що професійні спілки, їх об’єднання та організації профспілок, а також організації роботодавців та їхні об’єднання, які відповідно до ст. 157 ПКУ зареєстровано як неприбуткові організації, мають право не подавати Звіт про суми податкових пільг, використаних згідно з п. 157.9 ст. 157 ПКУ.

У разі якщо такими неприбутковими організаціями отримано дохід із джерел інших, ніж визначені у п. 157.9 ст. 157 ПКУ, вони зобов’язані нарахувати податок на прибуток на загальних підставах у ч. II Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій, затвердженого наказом ДПАУ від 31.01.2011 р. №56.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»