• Посилання скопійовано

Мінфін оновив декларацію з податку на нерухомість

Оприлюднено проект нової форми Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Мінфін оновив декларацію з податку на нерухомість

Міндоходів повідомило про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України, яким затверджується нова форма Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Метою прийняття проекту є затвердження нової форми декларації для забезпечення подання її платниками податку з урахуванням встановлених ПКУ норм у частині об’єктів житлової нерухомості, які перебувають у спільній частковій або спільній сумісній власності кількох осіб, та у разі наявності у платника податку декількох об’єктів житлової нерухомості або їх часток, а також правильного розрахунку сум податку та декларування сум податкових зобов’язань у разі подання уточнюючої податкової декларації при самостійному виявленні помилок.

Зауваження і пропозиції щодо змісту регуляторного акту можна надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за  адресою:

Міністерство доходів і зборів України, 04655 МПС, м. Київ – 53, Львівська площа буд. 8, e-mail: idanilov@minrd.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»