• Посилання скопійовано

Оновлено форми звітів з статистики промисловості

Держстат затвердив нові форми державних статистичних спостережень зі статистики промисловості - форму №1-П (місячну) та №1П-НПП (річну)

Оновлено форми звітів з статистики промисловості

Держстат України наказом від 05.08.2014 р. № 222 затвердив нові форми державних статистичних спостережень зі статистики промисловості, а саме:

1) Звіт про виробництво та реалізацію промислової продукції (ф. № 1П-НПП (річна))*, починаючи зі звіту за 2014 рік. Звіт подають юрособи, відокремлені підрозділи юросіб, які займаються промисловими видами діяльності та/або мають електростанції (електрогенераторні установки) потужністю менше 500 кВт, органу державної статистики за місцем здійснення виробничої діяльності.

2) Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (товарів, послуг) за видами" (фіз.,  юр.) (форма № 1-П (місячна))*, починаючи зі звіту за січень 2015 року. Звіт подається юрособами, відокремленими підрозділами юросіб, фізособами-підприємцями, які займаються промисловими видами діяльності, органу державної статистики за місцезнаходженням/місцем здійснення виробничої діяльності. 

------(*)-------

Для перегляду нових форм звітів виберіть вкладку "Версія від 01.01.2015 р."

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»