• Посилання скопійовано

Мінфін про фінансову звітність малих підприємств

Мінфін роз'яснив питання щодо складання фінансової звітності суб'єктами малого підприємництва

Мінфін про фінансову звітність малих підприємств

Міністерство фінансів у листі від 19.09.2014 р. №31-11410-08-10/24149 розглянуло питання щодо складання фінансової звітності суб'єктами малого підприємництва та повідомило.

У разі якщо підприємство за результатами діяльності протягом року втратило ознаки суб'єкта малого підприємництва, якому дозволено складати Спрощений фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва, та відповідає ознакам суб'єкта малого підприємництва, якому дозволено складати такий звіт, то таким підприємством складається звіт за звітний період, у якому це відбулось, і подальші періоди поточного року.

Якщо підприємство за результатами діяльності протягом року втратило всі ознаки відповідності критеріям, наведеним у пункті 2 розділу I П(С)БО 25, то фінансовий звіт таким підприємством складається за звітний період, у якому це відбулось, і подальші періоди поточного (звітного) року відповідно до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку 1 "Загальні вимоги до фінансової звітності".

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»