• Посилання скопійовано

Регіональні відділення Фонду НВВ: Відомість розподілу за 2015 рік ще подаємо!

Дніпропетровський, Сумський та Чернівецький Фонд НВВ повідомили, що відомість таки слід подати до 25 січня 2016 року. Ніби як підтвердження цьому з сайту Запорізького Фонду зникло раніше оприлюднене повідомлення про неподання цього звіту

Регіональні відділення Фонду НВВ: Відомість розподілу за 2015 рік ще подаємо!

Нагадаємо, що 12 січня на сайті ФСС НВВ у Запорізькій області з'явилося повідомлення (з посиланням на внутрішній лист Фонду від 11.01.2016 р. №01-07-2)  про, що те страхувальники з січня 2016 року не повинні подавати до робочих органів виконавчої дирекції Фонду Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності.

Фраза "з січня 2016 року" викликала жваву дискусію. Більш того, самі територіальні відділення Фонду не могли оприділитись, чи потрібно, чи ні подавати Відомість за 2015 рік. 

Докладніше про це ми писали тут, а обговорювали тут.

Станом на сьогодні ситуація стала ще "цікавішою"... З сайту ФСС НВВ у Запорізькій області зникло повідомлення про неподання цього звіту. Натомість відділення Фонду у Дніпропетровській (див. тут), Сумській (див. тут) та Чернівецькій області (див. тут) оприлюднили повідомлення про необхідність подання Відомісті розподілу за 2015 рік до 25 січня 2016 року.

Очікуємо таки офіційну інформацію від ФСС НВВ, про що повідомимо додатково. Стежте за оновленням новин!

UPD 15/01/2016 10:25

Відомість розподілу за 2015 рік подаємо: офіційний лист Фонду НВВ у м. Києві!!!

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»