• Посилання скопійовано

За квітень подається нова форма звітності про використання КОРО (РК)

Податківці нагадують, що звітність за оновленою формою №3ВР-1 необхідно подавати починаючи з травня 2016 року за квітень і наступні звітні періоди

За квітень подається нова форма звітності про використання КОРО (РК)

ДФС в Івано-Франківській області нагадує госпсуб'єктам, які застосовують при проведенні розрахункових операцій книги обліку розрахункових операцій (КОРО) та розрахункові книги (РК), що звітність за оновленою формою №3ВР–1 необхідно подавати починаючи з травня 2016 року за  квітень і наступні звітні періоди. 

Граничний термін подання звітності за квітень - 13 травня 2016 року (від ред.).

Цей звіт починаючи з 2016 року подають тільки суб’єкти господарювання, які використовують розрахункові книжки при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, крім розрахунків при здійсненні операцій з купівлі-продажу іноземної валюти.

З форми звіту виключено графу, у якій наводилися дані про модифікацію РРО, і залишено лише дані про фіскальний номер книги обліку розрахункових операцій. Також в формі звіту з’явилися нові графи для зазначення суми розрахунків за місяць за ставкою акцизного податку і суми акцизного податку, які будуть заповнюватися виключно продавцями – платниками акцизного податку. 

Докладніше про те, як змінилася форма Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) читайте тут >>> 

Окрім того, податківці розповіли, коли та кому потрібно подавати звітність за формою №ЗВР-1. Докладніше >>

Усі новини на тему >>

Джерело: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»