• Посилання скопійовано

Нульове декларування: хто, за що і скільки платить (інфографіка)

Кого торкнеться податкова амністія, про які доходи потрібно буде повідомляти і які гарантії дає держава фізособам, які вирішили добровільно розповісти про свої капітали?

Не так давно в ГФС заявили, что первым шагом в борьбе с оффшорами должно стать нулевое декларирование, или, как его еще называют, налоговая амнистия доходов граждан.

Соответствующие законопроекты №3661 "О нулевой декларации" и № 3662 "О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины относительно нулевой декларации" были зарегистрированы Верховной Раде в конце прошлого года. Подробнее >>

И хотя документы все еще находятся на стадии рассмотрения, не стоит сбрасывать со счетов активную деятельность власть имущих вокруг вопроса борьбы с оффшорами. Не исключено, что указанные законопроекты в скором времени станут законами.

Бухгалетр.ua подготовил инфографику о том, кого коснется налоговая амнистия, о каких доходах нужно будет сообщать и какие гарантии дает государство физлицам, решившим добровольно рассказать о своих капиталах.

 

Джерело: Бухгалтер.ua

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»