• Посилання скопійовано

Доступ до "Електронного кабінета платника" кілька днів може бути обмежений

Доступ до систем «Єдине вікно подання електронної звітності» та «Електронного кабінета платника» буде тимчасово обмежений з 23 год. 00 хв. 31.12.2016 року до 09 год. 00 хв. 03.01.2017 року

Доступ до "Електронного кабінета платника" кілька днів може бути обмежений

З метою реалізації норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» (більше про цей Закон тут - ред.), враховуючи режим роботи банківських установ у святкові та вихідні дні, ДФСУ для проведення технологічних та регламентних робіт повідомляє про тимчасове обмеження доступу до системи «Єдине вікно подання електронної звітності» та електронного сервісу «Електронний кабінет платника»  з 23 год. 00 хв. 31.12.2016.

Систему та сервіс буде запущено не пізніше 09 год. 00 хв. 03.01.2017 року.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»