• Посилання скопійовано

Формування та направлення звітності в ПЗ «Медок» новими великими платниками податків

Новим платникам Офісу великих платників для реєстрації податкових накладних в ЄРПН, формування та направлення звітності в ПЗ «МедОк» необхідно зазначати код регіону «2810»

Формування та направлення звітності в ПЗ «Медок» новими великими платниками податків

Офіс великих платників повідомляє, що з 01.01.2017 року всі великі платники, що відповідають критеріям визначеним Податковим кодексом України та внесені до Реєстру ВПП на 2017 рік, переведені на облік до Офісу великих платників та територіальних управлінь Офісу згідно вказаного переліку (нові ВПП 2017).

Новим платникам Офісу великих платників для реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН),  формування та направлення звітності в ПЗ «МедОк» необхідно зазначати код регіону «2810».

Читайте також: Затверджено Реєстр великих платників податків на 2017 рік 

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»