• Посилання скопійовано

ОСББ не проводить господарську діяльність: що зі звітністю?

ДФС розглянула питання щодо подання податкової звітності ОСББ, яке не проводить господарську діяльність

ОСББ не проводить господарську діяльність: що зі звітністю?

ДФС в Одеській області у листі від 11.01.2017 р. №27/10/15-32-12-01-14  зазначила, що неприбуткові підприємства, установи та організації, визначені п. 133.4 ПКУ, у тому числі і ОСББ, подають Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та річну фінансову звітність.

Фінансова звітність є невід'ємною частиною звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та її подання є обов’язковим для юридичних осіб. А отже, й подання самого звіту є обов’язковим за наявності будь-яких показників за рік, які підлягають декларуванню, в тому числі і показників, які мають нульове значення.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС в Одеській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»