• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект змін до декларації акцизного податку

ДФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну „Про внесення змін до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку”

Оприлюднено проект змін до декларації акцизного податку

Проект наказу (завантажитирозроблено ДФСУ з метою приведення підзаконних нормативно-правових актів у відповідність до змін внесених законами № 1791-VIII  та № 1797-VIIІ.

З цією метою пропонується внести зміни до форми декларації акцизного податку та додатків до неї. Зокрема:

- скасувати розділ ІІ Додатку 6 до Декларації в частині оподаткування операцій з роздрібного продажу пального;

- виділити окремим рядком в розділі Б Декларації операції з ввезення на митну територію України та реалізації неферментованої тютюнової сировини, які звільняються від оподаткування.

Також пропонується внести деякі інші зміни в частині удосконалення адміністрування акцизним податком підакцизних операцій.

Переглянути проект змін до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку (Завантажити)

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту (тобто до 22.04.2017 р.) на адресу:

Державної фіскальної служби України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8,  e-mail: excise@sfs.gov.ua

Міністерства фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: pavlyuksg@minfin.gov.ua

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»