• Посилання скопійовано

Декларація екологічного податку знову зазнає змін

А разом з нею - і Декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності. Відповідний проект змін оприлюднила на своєму сайті ДФСУ

Декларація екологічного податку знову зазнає змін

З 1 січня 2017 року Законом № 1797 усунено суперечності у статті 129 ПКУ щодо порядку нарахування пені та встановлено замість 120% облікової ставки НБУ 100% для пені, яка нараховується платником податків внаслідок самостійного виправлення помилок.

У зв’язку з цим проектом наказу Мінфіну «Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» (завантажити), який 24 березня оприлюднила ДФСУ, пропонується внести зміни до:

  • декларації екологічного податку (завантажити);
  • декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності (завантажити).

Зауваження та пропозиції стосовно змісту нормативно-правового акту можна надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення:

на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну – d.tuganova@sfs.gov.ua,

на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»