• Посилання скопійовано

Звіт про використання доходів неприбуткової організації - в новій редакції!

Мінфін оновив форму Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації

Звіт про використання доходів неприбуткової організації - в новій редакції!

Мінфін наказом від 28.04.2017 р. №469 виклав у новій редакції Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації,  затверджений наказом Мінфіна від 17.06.2016 р. № 553.

 

Що зміниться у порядку подання Звіту?

Змінами, які відбулися у порядку подання звіту в 2017 році, можна назвати, по-перше, чітко визначений річний звітний період для неплатників податку на прибуток, і те, що фінансова звітність, яку слід подавати разом із Звітом, стала його обов’язковою  невід’ємною частиною.  Адже тепер у заголовній частині звіту передбачені лише два варіанти звітних періодів його подання – місяць і рік (раніше – місяць, 1 квартал, півріччя, три квартали і рік). А наприкінці звіту у таблиці  «Наявність додатків» з’явилася нова графа «ФЗ», у якій проставляється позначка «+».

Втім, як і раніше, потрібно буде зазначити і види поданої разом зі звітом фінансової звітності. Для цього наприкінці звіту зберегли таблицю із можливими формами фінансової звітності, у якій у відповідних клітинках проставляється позначка „+”. Але тепер ця таблиця містить вже детальніший опис таких форм.

Докладно про зміни у новій формі та порядок подання цього звіту  читайте в аналітиці від Дт-Кт>>

Аналіз змін у цій статті на основі проекту, але усі зміни були збережені Мінфіном у затвердженій редакції.

 

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" № 48 (20.06.2017).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»