• Посилання скопійовано

Призупинення подання та обробки податкової звітності у зв'язку з технічними роботами - звернення ДФСУ

Податківці повідомили, що 1 та 2 липня будуть проводитись технічні роботи, в зв'язку з чим може бути призупинено прийняття та обробка податкової звітності, в тому числі ПН/РК

Призупинення подання та обробки податкової звітності у зв'язку з технічними роботами - звернення ДФСУ

За повідомленням податківців на офіційному сайті, станом на 17:00 інформаційні ресурси ДФС працюють у штатному режимі.

Кількість податкових накладних та розрахунків коригування (ПН/РК) поданих до ДФС на реєстрацію 29 та 30 червня 2017 року відповідає середньому рівню подання таких ПН/РК в аналогічні дні попередніх місяців.

Для забезпечення запровадження одночасної роботи Єдиного реєстру податкових накладних, Системи електронного адміністрування ПДВ та Системи автоматизованого моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків (СМ КОР) відповідно до ст. 201 ПКУ 1 та 2 липня 2017 року будуть проводитись технічні роботи, в зв'язку з чим може бути призупинено прийняття та обробка податкової звітності, в тому числі ПН/РК.

*****

Читайте також:

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»