• Посилання скопійовано

Відображаємо в формі №1ДФ перерахунок зайво сплаченого ПДФО

У разі зайво нарахованого (утриманого) ПДФО та військового збору у рядках 4 "Сума нарахованого податку" та 4а "Сума перерахованого податку" проставляється сума надміру утриманого податку зі знаком "мінус"

Відображаємо в формі №1ДФ перерахунок зайво сплаченого ПДФО

ДФСУ в індивідуальній податковій консультації від 21.06.2017 р. №752/6/99-99-13-01-01-15/ІПК зазначила, що результати перерахунку ПДФО, зокрема, з доходів у вигляді продажу нерухомого майна, відображаються у податковому розрахунку за формою №1ДФ того періоду, в якому було проведено перерахунок.

У разі зайво нарахованого (утриманого) ПДФО та військового збору у рядках 4 "Сума нарахованого податку" та 4а "Сума перерахованого податку" проставляється сума надміру утриманого податку зі знаком "мінус".

Уточнюючий податковий розрахунок за формою №1ДФ у цьому випадку не подається.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»