• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Наказ №245, яким внесено зміни, набере чинності 18 липня 2017 року

Внесено  зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Мінагрополітики наказом від 17.05.2017 р. № 245 внесло зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва з метою його приведення у відповідність до чинного законодавства.

У графі 2 пункту 1 Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва слова «готової продукції) та від надання супутніх послуг» замінено словами та цифрами «готової продукції, а також за винятком електричної енергії, виробленої кваліфікованими когенераційними установками та/або з відновлювальних джерел енергії (за умови, що дохід від реалізації такої енергії не перевищує 25 відсотків доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) такого суб’єкта господарювання) та від надання супутніх послуг».

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" № 56 (18.07.2017).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»