• Посилання скопійовано

Оновлено форми статзвітів №5-ЗЕЗ(місячна) та №14-ЗЕЗ(квартальна)

Нові форми цих звітів слід подавати з 2018 року

Оновлено форми статзвітів №5-ЗЕЗ(місячна) та №14-ЗЕЗ(квартальна)

Держстат наказом від 21.07.2017 р. №190 оновив форми звітів зі статистики зовнішньої торгівлі та запроваджує їх у дію, починаючи:

1) зі звіту за січень 2018 рокуформа №5-ЗЕЗ (місячна) "Звіт про експорт (імпорт) товарів, що не проходять митного декларування" — поширюється на всіх юросіб, які здійснюють експортно-імпортні операції з товарами, що не проходять митного декларування;

2) зі звіту за І квартал 2018 рокуформа №14-ЗЕЗ (квартальна) «Звіт про придбання (продаж) товарів для забезпечення життєдіяльності транспортних засобів, потреб пасажирів та членів екіпажу» — поширюється на всіх юросіб, які провадять зовнішньоекономічну діяльність і мають ліцензію на право перевезення пасажирів та вантажів 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»