• Посилання скопійовано

Оновлено форму Звіту про ціни виробників промислової продукції

Нова форма Звіту про ціни виробників промислової продукції (№1-ціни (пром) (місячна)) вводиться в дію, починаючи зі звіту за січень 2018 року

Оновлено форму Звіту про ціни виробників промислової продукції

Держстат наказом від 20.07.2017 р. №182 затвердив нову форму державного статистичного спостереження №1-ціни (пром) (місячна) "Звіт про ціни виробників промислової продукції". Подавати її вперше потрібно, починаючи зі звіту за січень 2018 року.

Цей звіт подається юрособами, відокремленими підрозділами юросіб, які займаються промисловими видами діяльності, за переліком, визначеним органами державної статистики.

Відповідно з 1 січня 2018 року втратить чинність наказ Держстату від 04.07.2014 р. №207 "Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики цін" у частині форми державного статистичного спостереження №1-ціни (пром) (місячна) "Звіт про ціни виробників промислової продукції".

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»