• Посилання скопійовано

Єдине вікно подання електронної звітності працює у штатному режимі – ДФС

Податківці надали відповідь щодо подання податкової звітності в поточних умовах

Єдине вікно подання електронної звітності працює у штатному режимі – ДФС

ДФСУ у листі від 07.08.2017 р. №1522/6/99-99-12-02-01-15/ІПК:

По-перше, нагадали, що платники податків для формування електронних документів та відправлення звітності до ДФС можуть використовувати онлайн сервіс "Електронний кабінет платника" або інше програмне забезпечення, обране ними самостійно на власний розсуд.

По-друге, вони вказали, що ІТС "Єдине вікно подання електронної звітності" працює у штатному режимі. 

По-третє, податківці зазначили, що  вони  не супроводжують послуги з надання платних програмних забезпечень, які розповсюджують приватні компанії (в тому числі і М.е.дос.). Тому в разі виникнення проблемних питань стосовно використання в роботі платних програмних продуктів рекомендували звертатись до розробників відповідного програмного забезпечення.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»