• Посилання скопійовано

Розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва змінився

Змін зазнала графа 3 підпункту 3.1 пункту 3 Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва змінився

Мінагрополітики наказом від 16.03.2018 р. №142 (зареєстрований у Мін'юсті за №398/31850) внесено зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва.

Змін зазнала графа 3 пп. 3.1 п. 3 Розрахунку. У ній слова та цифри "719"Інші доходи від операційної діяльності", на якому обліковуються суми ПДВ, які залишаються у розпорядженні суб'єктів спеціального режиму оподаткування, встановленого статтею 209 розділу V Податкового кодексу України" замінено словами та цифрами "718 "Дохід від безоплатно одержаних оборотних активів", на який зараховується бюджетна дотація для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції відповідно до статті 16-1 Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України".

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Cтаном на 26.04.2018 р. не опублікований.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»