• Посилання скопійовано

Порядок подання звітності кредитних спілок змінився

Внесено зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об’єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Порядок подання звітності кредитних спілок змінився

Нацкомфінпослуг розпорядженням від 03.04.2018 р. №486 внесла зміну до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об’єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого розпорядженням Держкомфінпослуг від 25.12.2003 р. №177.

Із Порядку вилучено абз. 6 п. 2.1 розд. 2, згідно з яким у супровідному листі до аудиторського висновку (звіту) мали бути зазначені відомості про адресу власної веб-сторінки кредитної спілки, за якою розміщено річну фінансову звітність разом з аудиторським висновком (звітом), а також інформація про видання, у якому опубліковано річну фінзвітність та аудиторський висновок (звіт).

***

Читайте також: Кредитні спілки не можуть бути неприбутковими організаціями у розумінні ПКУ

Усі новини на тему>>

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»