• Посилання скопійовано

Офіційно від ДФСУ: З 1 липня додатки 1, 5 та 9 декларації з ПДВ подаємо за новими формами!

Відомості до таблиці 1.2 додатку 1 та додатку 5 до декларації з ПДВ заповнюються платниками одноразово (для платників, які обрали місячний звітний (податковий) період, – червень 2018 року та платників, які обрали квартальний звітний (податковий) період, – ІІI квартал 2018 року)

Офіційно від ДФСУ: З 1 липня  додатки 1, 5 та 9 декларації з ПДВ подаємо за новими формами!

ДФСУ повідомляє, що у зв’язку з набранням чинності з 1 червня 2018 року наказу Мінфіну від 23.03.2018 року № 381 додаток 1, додаток 5 та додаток 9 до декларації з ПДВ з 1 липня 2018 року подаються платниками, які обрали місячний або квартальний звітні (податкові) періоди, за новими формами.

Водночас податківці наголошують, що відомості до таблиці 1.2 додатку 1 та додатку 5 до декларації з ПДВ заповнюються платниками одноразово (для платників, які обрали місячний звітний (податковий) період, – червень 2018 року та платників, які обрали  квартальний звітний (податковий) період, – ІІI квартал 2018 року).

Нагадуємо, що два тижні тому регіональні ДФС повідомляли, що оновлені додатки платники ПДВ повинні будуть заповнювати під час подання декларації з ПДВ за червень 2018 року (ІІІ квартал 2018 року).

Які саме зміни було внесено до декларації та як вони будуть застосовуватися на практиці - читайте в аналітичному матеріалі від редакції.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»