• Посилання скопійовано

Які форми фінансової звітності подавати з декларацією з прибутку? Консультує ДФС

ДФС у Тернопільській області розповіла, які форми фінансової звітності повинні подавати платники податку на прибуток, неприбуткові організації, банки та суб’єкти державного сектора разом з декларацією (звітів)

Які форми фінансової звітності подавати з декларацією з прибутку? Консультує ДФС

Згідно з роз'ясненням ДФС у Тернопільській області: 

 

1. Платники податку на прибуток (крім суб’єктів мікропідприємств, малого підприємництва, неприбуткових установ та організацій, представництв іноземних суб’єктів господарювання)

Разом з відповідною податковою декларацією за календарний квартал, півріччя, три квартали подають квартальну фінансову звітність, складену за національними чи міжнародними стандартами, яка включає: Баланс та Звіт про фінансові результати.

До річної податкової декларації такі платники подають відповідну річну фінансову звітність, яка включає: Баланс, Звіт про фінансові результати, Звіт про рух грошових коштівЗвіт про власний капітал та Примітки до річної фінансової звітності (форми №№1-5).

 

2. Платники податку на прибуток – суб’єкти мікропідприємств, малого підприємництва, представництвами іноземних суб’єктів господарювання, крім тих, які складають фінансову звітність за міжнародними стандартами

Разом з квартальною або річною податковою декларацією подається скорочена за показниками фінансова звітність у складі Балансу і Звіту про фінансові результати (Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва (ф. №1-м, ф. №2-м), Спрощений фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва (ф. №1-мс, ф. №2-мс)).

 

3. Банки

Разом з податковою декларацією з податку на прибуток подають відповідну проміжну або річну фінансову звітність за формою, затвердженою постановою НБУ від 24.10.2011 року №373.

 

4. Неприбутковимі установи та організації

Подають разом зі звітом  Баланс, Звіт про фінансові результати, Звіт про рух грошових коштів, Звіт про власний капітал та Примітки до річної фінансової звітності (форми №№1-5). Це не стосується неприбуткових установ та організацій, які підпадають під критерії мікропідприємств, малих підприємств, бюджетних установ. Вони подають скорочену за показниками фінансову звітність у складі Балансу та Звіту про фінансові результати (Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва (ф. №1-м, ф. №2-м), Спрощений фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва (ф. №1-мс, ф. №2-мс)).

 

5. Суб’єкти державного сектора

Разом зі звітом подають форми фінансової звітності у складі Балансу (форма №1-дс), Звіту про фінансові результати (форма №2-дс), Звіту про рух грошових коштів (форма №3-дс), Звіту про власний капітал (форма №4-дс), Приміток до річної фінансової звітності (форма №5-дс).

***

Читайте також:

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»