• Посилання скопійовано

Потрібно виправити помилку у фінзвітності: як це зробити?

Податківці навели алгоритм подання уточнюючої фінзвітності до декларації з податку на прибуток

Потрібно виправити помилку у фінзвітності: як це зробити?

ДФС у Київській області повідомляє, що у разі виявлення помилок у фінансовій звітності, яка є додатком «ФЗ» до декларації з податку на прибуток, платник  податків повинен разом з уточнюючою Декларацією з податку на прибуток подати виправлену фінансову звітність. При поданні уточнюючої декларації з податку на прибуток,  у таблиці «Наявність додатків» проставляється позначка про подання додатка  «ФЗ»  до декларації та  зазначаються відомості про форми фінансової звітності, які були подані/подаються  до органу ДФС.

Крім того, підприємства можуть подавати уточнену фінансову звітність на заміну  раніше поданої фінансової звітності у випадку, якщо за результатами  проведеної аудиторської перевірки виявлено помилки, з метою самостійного виправлення помилок або з інших причин.

Подання та оприлюднення уточненої фінансової звітності здійснюється у такому ж порядку, як і фінансової звітності та консолідованої  фінансової звітності, що уточнюється.

***

Читайте також: Не подавали фінзвітність разом з декларацією з прибутку — штраф 170 грн

Джерело: ДФС у Київській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»