• Посилання скопійовано

З 13 листопада діє новий звіт про обсяги виробництва лікарських засобів

Податківці повідомили про початок дії оновленого звіту про обсяги виробництва лікарських засобів із використанням спирту етилового

З 13 листопада діє новий звіт про обсяги виробництва лікарських засобів

Офіс великих платників звертає увагу, що з 13.11.2018 р. наказом МОЗ від 30.08.2018 р. №1573 запроваджена змінена форма Звіту про обсяги виробництва лікарських засобів із використанням спирту етилового (далі – Звіт).

Форма Звіту затверджена відповідно до ст. 2 Закону України «Про лікарські засоби», абз. 3 п. 11 «Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання з акцизного складу спирту етилового неденатурованого, спирту етилового денатурованого (технічного) та біоетанолу, які використовуються суб'єктами господарювання для виробництва окремих видів продукції», затвердженого постановою КМУ від 27.12.2010 р. №1257.

Суб'єкти господарювання, які отримують спирт етиловий з акцизного складу для виробництва лікарських засобів (у тому числі компонентів крові та виготовлених з них препаратів), складають Звіт у трьох примірниках.

Звіт погоджується представником Державної фіскальної служби на податковому посту.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»