• Посилання скопійовано

Фізособам декларацію про доходи за 2018 рік слід подати до 30 квітня включно

З 1 січня 2019 року стартувала кампанія декларування фізособами доходів, отриманих протягом 2018 року. Вона завершиться 30 квітня 2019 року

Фізособам декларацію про доходи за 2018 рік слід подати до 30 квітня включно

ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу громадян, що з 01 січня 2019 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2018 року. Деклараційна кампанія буде тривати до 01 травня 2019 року. Тобто востаннє без штрафів декларацію можна буде подати 30 квітня.

Нагадуємо, що громадяни, які отримували у 2018 році доходи від надання в оренду рухомого і нерухомого майна, продажу акцій і інших цінних паперів, отримали спадок, подарунки, іноземні доходи та інші доходи, що підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб, та доходи від осіб, які не є податковими агентами, зобов’язані подати до органу державної фіскальної служби за місцем реєстрації річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

***

Читайте також: Хто з фізосіб має подати декларацію про доходи за 2018 рік?

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»