• Посилання скопійовано

Всі платники податку на прибуток за 2018 рік мають відзвітувати до 1 березня включно

Граничний термін подання річної декларації з податку на прибуток для всіх категорій платників податку на прибуток – 1 березня 2019 року

Всі платники податку на прибуток за 2018 рік мають відзвітувати до 1 березня включно

ДФС у Запорізькій області нагадує, що податкові декларації за базовий період, що дорівнює календарному року, для платників податку на прибуток для податкової декларації, яка розраховується наростаючим підсумком за рік, подаються протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Тобто встановлено єдиний термін подання річної податкової декларації з податку на прибуток для всіх категорій платників податку на прибуток (які звітують раз у рік, та тих, які звітують щоквартально) – протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Граничний термін подання річної декларації з податку на прибуток для всіх категорій платників податку на прибуток – 01 березня 2019 року.

Зазначена норма передбачена пп. 49.18.6 ПКУ.

***

Читайте також: З'явилися формати нової декларації з податку на прибуток! Оновлено «Єдине вікно»

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»