• Посилання скопійовано

Інформація для неприбутківців! При звітуванні за 2018 рік не забудьте про фінзвітність

Разом із звітом про використання доходів за 2018 рік слід подати річну фінансову звітність

Інформація для неприбутківців! При звітуванні за 2018 рік не забудьте про фінзвітність

ДФС у Чернігівській області звертає увагу, що суб’єкти господарювання, внесені станом на 01.01.2019 р. до Реєстру неприбуткових установ та організацій,  разом із звітом про використання  доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2018 рік  повинні  подати річну фінансову звітність, яка відповідно до п. 46.2 ПКУ є додатком до звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та її невід’ємною частиною.

При цьому у таблицях «Наявність додатків» та «Наявність поданих до Звіту форм фінансової звітності» проставляється  позначка «+».

До річної фінансової звітності, зокрема, належить Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництваСпрощений фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва та ін. Для бюджетних установ  форми фінансової звітності  затверджені наказом Мінфіну №976.

У разі неподання  разом зі звітом  про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації  фінансової звітності, він не визнається  податковою декларацією, що тягне за собою застосування штрафу.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Чернігівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»