• Посилання скопійовано

За І квартал 2019 року з туристичного збору звітуємо ще за «старою» формою

Наразі діє форма декларації з туристичного збору, затверджена наказом Мінфіну №636

За І квартал 2019 року з туристичного збору звітуємо ще за «старою» формою

ДФС в Одеській області з метою додержання вимог податкового законодавства інформує, що відповідно до Закону №2628 повністю змінено порядок справляння туристичного збору.

Відповідно пп. 268.4.1 ПКУ базою справляння збору є загальна кількість діб тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі), визначених пп. 268.5.1 ПКУ.

Звертаємо увагу, що наразі діє форма податкової декларації з туристичного збору затверджена наказом Мінфіну №636.

Розділ ІІ «Розрахунок податкових зобов'язань з туристичного збору» діючої декларації з туристичного збору не передбачає рядки та графи необхідних для відображення розрахунку суми туристичного збору відповідно до нового порядку справляння туристичного збору.

Отже, за І квартал 2019 року необхідно звітувати за формою декларації з туристичного збору, яка  затверджена наказом Мінфіну №636, а саме заповнювати рядок 3 стовпчик 5 «Нарахована сума збору за звітний квартал, усього».

Джерело: ДФС в Одеській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»