• Посилання скопійовано

Оновлено форми статзвітів для сільгоспвиробників

Держстат оновив форми №21-заг (річна), №21-заг (місячна), №13-заг (квартальна) та №24 (річна)

Оновлено форми статзвітів для сільгоспвиробників

Держстат наказом від 10.05.2019 р. №151 затвердив нові форми державних статистичних спостережень з питань сільського господарства:

  • №21-заг (річна) "Звіт про реалізацію продукції сільського господарства". Вводиться в дію зі звіту за 2019 рік;
  • №21-заг (місячна) "Звіт про реалізацію продукції сільського господарства". Цю форму слід подавати зі звіту за січень 2020 року;
  • №13-заг (квартальна) "Звіт про надходження молока сирого на переробні підприємства". Звітувати за новою формою слід буде зі звіту за І квартал 2020 року.

Нагадаємо, що форми № 21-заг (річна), № 21-заг (місячна) подають юрособи, які здійснюють сільськогосподарську діяльність. А подання форми № 13-заг (квартальна) поширюється на юросіб, відокремлені підрозділи юросіб, які мають власні або орендовані переробні потужності та здійснюють перероблення молока сирого.

Крім того, наказом Держстату від 10.05.2019 р. №148 затверджено нову форму №24 (річна) "Звіт про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами", яка вводиться у дію зі звіту за 2019 рік. Подавати її мають юрособи, відокремлені підрозділи юридичних осіб, які здійснюють сільськогосподарську діяльність.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»