• Посилання скопійовано

З 2020 року статзвіт за ф. №2К-П слід буде подавати щомісяця

Держстат затвердив нову форму №2К-П (місячна) «Обстеження ділової активності промислового підприємства»

З 2020 року статзвіт за ф. №2К-П слід буде подавати щомісяця

Держстат наказом від 21.05.2019 р. №163 затвердив нову форму державного статистичного спостереження № 2К-П (місячна) "Обстеження ділової активності промислового підприємства".

Зверніть увагу, що змінився термін подання цього звіту. Раніше його слід було подавати щоквартально. А з 1 січня 2020 року потрібно буде подавати щомісяця - не пізніше 10 числа звітного місяця.

Нагадаємо, що обстеження ділової активності підприємств проводяться на регулярній основі з метою з’ясування думок керівників підприємств щодо змін економічного стану підприємства та очікуваних перспектив його розвитку. 

***

Читайте також: Статзвітність-2019: з'явилися табель та альбом форм!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»