• Посилання скопійовано

Президент підтримав об'єднання звітності з ЄСВ та ПДФО

23 вересня В. Зеленський підписав закони щодо запровадження з 1 січня 2021 року єдиної звітності з ЄСВ та ПДФО

Президент підтримав об'єднання звітності з ЄСВ та ПДФО

Сьогодні, 23 вересня, Президент В. Зеленський підписав закони:

  • від 19.09.2019 р. №115-IX (законопроект №1057) «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб»;

  • від 19.09.2019 р. №116-IX (законопроект №1072) «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб».

Ними  запроваджується з 1 січня 2021 року нова об’єднана звітність з ЄСВ та ПДФО, яка є більш уніфікованою з єдиним встановленим терміном подання. 

Тексти законів поки що не оприлюднені. Про їх підписання появу та офіційну публікацію ми, звісно ж, повідомимо додатково.

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»