• Посилання скопійовано

11 листопада – останній день щодо звітування з податку на прибуток за ІІІ квартал без штрафів

За повідомленням податківців, останній день подання декларації з податку на прибуток за ІІІ квартал 2019 року – 11 листопада 2019 року

11 листопада – останній день щодо звітування з податку на прибуток за ІІІ квартал без штрафів

ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що відповідно до п. 46.2 ПКУ платник податку на прибуток підприємств подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ. При цьому фінансова звітність є додатком до податкової декларації з податку на прибуток та її невід’ємною частиною.

З метою належного декларування податку на прибуток за три квартали 2019 року підприємства подають декларацію та форми фінансової звітності у строки, встановлені пп. 49.18.2 ПКУ, а саме: протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного податкового кварталу.

Якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем (п. 49.20 ПКУ).

З урахуванням вищевикладеного, останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за три квартали 2019 року – 11 листопада 2019 року. Отже, і фінансова звітність, яка є додатком до податкової декларації з податку на прибуток підприємств і її невід’ємною частиною, такими платниками подається до органів ДПС не пізніше 11 листопада поточного року.

***

Читайте також: Малі підприємства разом з декларацією з прибутку за ІІІ квартал мають подавати оновлену фінзвітність

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»