• Посилання скопійовано

Декларацію матеріально-технічної бази тепер можна подавати онлайн

Відтепер декларацію відповідності матеріально-технічної бази можна подати до Держпраці онлайн через Єдиний держпортал адмінпослуг

Декларацію матеріально-технічної бази тепер можна подавати онлайн

Держпраці у Полтавській області, як учасник пілотного проекту, надає адміністративну послугу з реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Єдиний державний портал адміністративних послуг для суб’єктів господарювання зареєстрованих у Полтавській області.

Декларація в електронній формі подається суб’єктом господарювання через особистий кабінет шляхом заповнення шаблону, на який накладено електронний цифровий підпис суб’єкта господарювання.

Для цього керівник суб’єкта господарювання (або уповноважена ним особа), маючи ЕЦП (електронний цифровий підпис), повинен зареєструватись в особистому кабінеті Єдиного державного порталу адміністративних послуг.

Після підтвердження процедури реєстрації обрати «Послуги онлайн» – «Безпека та захист» – «Роботи підвищеної небезпеки» – «Реєстрація Декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці» – «Замовити послугу».

Подання декларації здійснюється у п’ять етапів:

  1. вибір суб’єкта надання (Управління Держпраці у Полтавській області);
  2. заповнення форми;
  3. завантаження документів;
  4. накладення електронного цифрового підпису;
  5. завершення.

Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці реєструється п’ять робочих днів з дня надходження до Управління Держпраці у Полтавській області.

Підтвердження з посиланням на зареєстровану декларацію надсилається до особистого кабінету суб’єкта господарювання.

Зареєстрована декларація оприлюднюється на офіційному веб-сайті Управління Держпраці у Полтавській області «Діяльність» – «Адміністративні послуги» – «Декларації матеріально – технічної бази роботодавця 2».

Джерело: Держпраці у Полтавській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»