• Посилання скопійовано

27 січня Держстат оприлюднить зменшений перелік звітів для 2020 року

З метою зменшення звітного навантаження Держстат до 27 січня здійснюватиме уточнення переліків форм, за якими будуть залучатися респонденти до звітування у 2020 році

27 січня Держстат оприлюднить зменшений перелік звітів для 2020 року

У Держстаті повідомляють, що з метою зменшення звітного навантаження в даний час здійснюється уточнення переліків форм державних статистичних спостережень, за якими будуть залучатися респонденти до звітування у 2020 році.

Тому актуальний перелік форм державних статистичних спостережень у розрізі респондентів буде оприлюднено в сервісі "Пошук за кодом ЄДРПОУ" 27 січня 2020 року.

***

Від редакції: Зауважимо, що 13 січня з'явилася інформація від Дмитра Дубілета про плани Уряду скасувати 43 статзвіти. Про це ми писали тут>>

Джерело: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»