• Посилання скопійовано

Як оформити у M.E.DOC згоду на формування, обробку та передачу фінустанові даних з фінзвітності?

Форма знаходиться у розділі Звітність – Реєстр звітів – Державна податкова служба – Інше програми M.E.Doc

Як оформити у M.E.DOC згоду на формування, обробку та передачу фінустанові даних з фінзвітності?

M.E.Doc нагадує користувачам, що у програмі є форма «Згода на формування, обробку та передачу фінансовій установі даних з фінансової звітності підприємств» (ідентифікатор форми J1303901).

Форма надається фінустановам для аналізу відповідності фіноперації змісту діяльності та фінансового стану підприємства згідно зі ст. 64 Закону № 2121.

Форма знаходиться у розділі Звітність – Реєстр звітів – Державна податкова служба – Інше програми M.E.Doc.

Для заповнення даної форми потрібно вибрати період (рік). Після цього автоматично заповниться таблична частина форми. А саме, у формі з’явиться інформація про всі фінансові звіти за відповідний рік, які були подані до контролюючих органів (див. Рис. 1).

Зверніть увагу, що в табличну частину форми будуть підтягнуті всі фінансові звіти, які були подані до контролюючих органів, за відповідний рік (тобто ті звіти, які мають квитанцію про прийняття звіту контролюючим органом). При цьому, користувачі мають можливість коригувати дані в формі. Зокрема, Ви можете видаляти документи та залишати лише ті звіти, по яким Вам потрібно надати згоду на обробку фінустанові!

***

Читайте також:

Джерело: M.E.DOC

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»