• Посилання скопійовано

Як неприбутківцям правильно заповнити звіт про доходи: рекомендації ДПС

Звіт передбачає заповнення дати та номер рішення про включення неприбуткової організації до Реєстру з зазначенням ознаки неприбутковості

Як неприбутківцям правильно заповнити звіт про доходи: рекомендації ДПС

ДПС у Львівській області нагадує, що неприбуткові підприємства, установи та організації подають звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та річну фінансову звітність за встановленою формою.

Звіт передбачає заповнення дати та номер рішення про включення неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій з зазначенням ознаки неприбутковості організацій.

Додаток ФЗ обов’язковий додаток до Звіту для неприбуткових підприємств, установ та організацій, оскільки фінансова звітність має статус додатка до Звіту.

Частина І Звіту передбачає заповнення доходу неприбуткової організації рядка 1 з розшифровкою за видами доходів (сума рядків 1.1-1.11) та видатків (витрат) неприбуткової організації рядка 2 з розшифровкою за видами витрат (сума рядків 2.1-2.6).

Додаток ГД Звіту передбачає відображення інформації щодо операцій з гуманітарною допомогою, яка підлягає перенесенню у рядки 1.6.2 ГД та 2.4.2 ГД Звіту.

У випадку нецільового використання гуманітарної допомоги, сума таких операцій відображається у рядку 3.1 ГД Звіту.

Неприбуткові установи і організації, які протягом звітного року виплачували доходи із джерелом походження в Україні нерезидентам, повинні подати декларацію з податку на прибуток із заповненим рядком 23 і додатком ПН разом зі Звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»