• Посилання скопійовано

За ІІ квартал зі збору за паркування звітуємо за новою формою

Відтепер безпосередньо у декларації буде зазначатися суми ПЗ зі збору за місця для паркування транспортних засобів, суми ПЗ, що уточнюються, та суми штрафів (пені)

За ІІ квартал зі збору за паркування звітуємо за новою формою

ДПС у Вінницькій області інформує, що наказом Мінфіну від 21.12.2019 р. №550 «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів» (далі – Декларація) затверджено нову форму Декларації.

Відтепер безпосередньо у Декларації буде зазначатися суми податкових зобов’язань зі збору за місця для паркування транспортних засобів, суми податкових зобов’язань, що уточнюються, та суми штрафів (пені).

Змінами також передбачено додаток – це Розрахунок податкових зобов’язань збору за місця для паркування транспортних засобів, який є невід’ємною частиною Декларації. Зокрема запроваджено можливість відображення у ньому відомостей щодо податкових пільг зі збору за місця для паркування транспортних засобів – відповідно колонки з 7 по 13.

Додамо, що Наказ №550 був оприлюднений 13.03.2020 року в Офіційному віснику України №20. Відтак, враховуючи відповідні норми Податкового кодексу України, Декларація за новою формою у редакції цього наказу складатиметься за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося її оприлюднення, тобто за другий квартал 2020 року. І, відповідно має подаватися до податкових органів, починаючи з 01.07.2020 року.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Вінницькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»