• Посилання скопійовано

Звіти про наявність і розподіл гуманітарної допомоги будуть оновлені

Мінсоцполітики оприлюднило проекти нових форм звітів про наявність і розподіл гуманітарної допомоги, а також Інструкції щодо їх заповнення

Звіти про наявність і розподіл гуманітарної допомоги будуть оновлені

8 липня 2020 року Мінсоцполітики оприлюднило проект свого наказу, яким пропонує затвердити:

  • форму звіту №1 "Звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомогиˮ (завантажити);
  • форму звіту №2 "Зведений звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомоги в розрізі отримувачів гуманітарної допомогиˮ (завантажити);
  • Інструкцію щодо заповнення форми звіту № 1 "Звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомогиˮ та форми звіту № 2 "Зведений звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомоги в розрізі отримувачів гуманітарної допомоги" (на жаль, текст наразі не оприлюднено).

Очікується, що цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 11 Закону "Про гуманітарну допомогу" отримувачі гуманітарної допомоги та набувачі гуманітарної допомоги (юрособи) щомісячно подають до відповідного спеціально уповноваженого державного органу з питань гуманітарної допомоги звіти про наявність та розподіл гуманітарної допомоги до повного використання всього обсягу отриманої гуманітарної допомоги.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»