• Посилання скопійовано

Митні декларації окремих типів будемо заповнювати за окремими правилами

Міністерство фінансів пропонує затвердити Порядок заповнення митних декларацій окремих типів

Митні декларації окремих типів будемо заповнювати за окремими правилами

Бухгалтер.ua розповідає, що на сайті Мінфіну оприлюднили для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку заповнення митних декларацій окремих типів».

Ним міністерство пропонує затвердити Порядок заповнення митних декларацій окремих типів, на підставі яких товари, що переміщуються під митним контролем між двома митними органами України або в межах зони діяльності одного митного органу, декларуються у режим спільного транзиту.

Даний проект Порядку визначить:

  • особливості заповнення митних декларацій окремих типів у вигляді структурованого електронного повідомлення та на паперовому носії на бланках чи за формою єдиного адміністративного документа форми МД-2 і додаткових аркушів до нього форми МД-3;
  • елементи даних, що використовуються для формування відомостей митної декларації окремого типу;
  • класифікатор видів транспорту, що використовується для заповнення митних декларацій окремих типів;
  • класифікатор типів гарантії, що використовується для заповнення митних декларацій окремих типів;
  • форми спеціальних штампів (спеціальний штамп резервної процедури та спеціальний штамп авторизованого вантажовідправника), що використовуються у разі застосування резервної процедури декларування товарів у режим спільного транзиту.

Джерело: Бухгалтер.ua

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»